Nick:  
Pass:     
Help Register


Post Reply 
Already reported 0.9e-4 - Stuck at the Top of a Ladder
Author Message
Mello Tonin Offline
Guru O' Mello
Evil Admins

Posts: 2.266
Joined: Aug 2013
Reputation: 177
Post: #1
0.9e-4 - Stuck at the Top of a Ladder
This is a pretty funny one I noticed today. When my Imps were delivering materials to a job site where they had to take a ladder to get there, they would get stuck at the top of the ladder for a bit. After a while they managed to move on to the delivery, but they looked pretty silly for a while.

[Image: 21ByR.gif]
(This post was last modified: 12-10-2015 02:05 PM by Rasmus.)
30-08-2015 09:11 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rasmus Online
Main developer of Dwelvers
Dwelvers Developers

Posts: 3.819
Joined: Sep 2013
Reputation: 504
Post: #2
RE:
Added to the list of Bugs/Issues & Crashes!
31-08-2015 10:19 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Xaos Offline
Digger of the depths

Posts: 92
Joined: Aug 2015
Reputation: 8
Post: #3
RE: 0.9e4 - Stuck at the Top of a Ladder
Hey Mello,

What software do you use to record and convert to GIF? This would be extremely useful to know.

Thanks!
31-08-2015 01:19 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Mello Tonin Offline
Guru O' Mello
Evil Admins

Posts: 2.266
Joined: Aug 2013
Reputation: 177
Post: #4
RE:
I use a combination of things. First I use Bandicam to record the video. The free version is more than capable to record small snip-its like this, and the hotkeys allow you to record in full screen easily. I then play the video and use GifCam (also free) to create the AniGif. I leverage Adobe Fireworks to edit slides if need be, but I'm sure most graphics editing software is capable. The one in GifCam kinda sucks.

I then use this site EZGif to optimize it if it is too large, and I post everything using FunkyIMG since it is a very clean site for image hosting. While many of the images I post here are JPGs, sometimes I make PNGs for images with transparencies or other features not usable in JPGs, and I optimize them on Kraken.
31-08-2015 04:22 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rasmus Online
Main developer of Dwelvers
Dwelvers Developers

Posts: 3.819
Joined: Sep 2013
Reputation: 504
Post: #5
RE:
I am very sure that this issue is directly related to this one: http://forum.dwelvers.com/showthread.php?tid=1539

And as that one is the earliest reported I have quoted this one into that post and made this one as already reported.
12-10-2015 02:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)


© 2013-2017 Dwelvers | Contact