Nick:  
Pass:     
Help Register


Post Reply 
Crashing immediately on launch 0.10
Author Message
Raith Offline
Dungeon Lord

Posts: 3
Joined: Apr 2016
Reputation: 0
Post: #1
Crashing immediately on launch 0.10
Ok, so I played the demo that's on steam which I am assuming is an older version, liked how the game played and immediately bought it here on the site.
Much to my surprise the game will not launch at all for me, I get to the launcher with the graphical settings just fine, then when I hit play it immediately crashes citing an unhandled win32 exception occurring within Dwelvers.exe[8252] and wants to be debugged by Microsoft Visual Studios 2015.
I can't even get the debug button to work on the launcher, it too also crashing.

Also due to the game never technically launching, nothing shows up on DwelversDebugger.exe so I have no idea what to do to get a debug log other than maybe flailing wildly in Microsoft Visual Studios 2015.

Figured this is something you might want to look into, I checked out the demo on the site (which states to be 0.10 as well) and it's doing the same thing. I've gone and manually ran oalinst.exe already and it claims installation is complete immediately without doing anything so I'm assuming I already have it for another game.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
(This post was last modified: 28-04-2016 05:35 AM by Raith.)
28-04-2016 05:30 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Raith Offline
Dungeon Lord

Posts: 3
Joined: Apr 2016
Reputation: 0
Post: #2
RE:
Ok I don't know what changed but I just tried to load it up again and now it's working sooooooo yea.
30-04-2016 07:06 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)


© 2013-2017 Dwelvers | Contact