Dwelvers Forum
Solved & Confirmed - 0.11.2 BT - Displaying issue with more than 4 trade routes set - Printable Version

+- Dwelvers Forum (https://forum.dwelvers.com)
+-- Forum: Community (https://forum.dwelvers.com/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Archive (https://forum.dwelvers.com/forumdisplay.php?fid=28)
+---- Forum: Old Bugs/Issues & Crashes (https://forum.dwelvers.com/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Thread: Solved & Confirmed - 0.11.2 BT - Displaying issue with more than 4 trade routes set (/showthread.php?tid=1790)



0.11.2 BT - Displaying issue with more than 4 trade routes set - Sebt - 15-11-2017

So I had 4 trade routes enabled and one in which iron balls were traded for weapon as there was 6th added.

For some reason that 5th trade was not appearing in trade menu when I clicked bottom arrow or upper arrow, it only changes quantity of the first trade a bit - once it dropped and there was no message and blue bar, once when I clicked on upper arrow the quantity arose and there was message and blue bar saying "in progress":

[Image: 2e0pf6o.jpg]

[Image: 15qdee8.jpg]


Fortunately when I removed 2-3 trade routes I could add more trade routes again and be able to look at all of them by clicking on arrows, however I can't see more than 8 trade routes enabled like I could click those upper / bottom arrows only once. Adding 9th trade route and more wasn't displaying it.


RE: - Rasmus - 17-11-2017

Added to the list of Bugs/Issues & Crashes!


RE: - Rasmus - 23-11-2017

Hmm, I counted in the wrong way when making the menu Undecided

Solved with the next version!


RE: - Rasmus - 23-11-2017

Version 0.11.5 BT released! This bug is solved but need confirmation!


RE: - Mello Tonin - 25-11-2017

Placed 9 trades in the window, and was able to scroll through. This one's good


RE: - Rasmus - 25-11-2017

Thank you Smile