Dwelvers Forum
Solved & Confirmed - 0.11.2 BT - Previously reinforced walls or Cyclotaur Maze have visible claim markings - Printable Version

+- Dwelvers Forum (https://forum.dwelvers.com)
+-- Forum: Community (https://forum.dwelvers.com/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Archive (https://forum.dwelvers.com/forumdisplay.php?fid=28)
+---- Forum: Old Bugs/Issues & Crashes (https://forum.dwelvers.com/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Thread: Solved & Confirmed - 0.11.2 BT - Previously reinforced walls or Cyclotaur Maze have visible claim markings (/showthread.php?tid=1793)



0.11.2 BT - Previously reinforced walls or Cyclotaur Maze have visible claim markings - Sebt - 16-11-2017

I though it was removed, but if you dug out to Impanzee or Catacomb Room that have walls around reinforced and than you fill up that hole with rock you may see this:

There was Impanzee Room nearby:
[Image: 11llwk6.jpg]

And there too:
[Image: mw771s.jpg]

I've tried to recreate this myself, but I couldn't get those claiming marks.

I also noticed that Cyclotaur Maze is being claimed in "pre 0.11" way:

[Image: 25u5dsg.jpg]

Maybe by claiming something in the middle of Cyclotaur Maze could automatically claim the whole Maze for us?


RE: - Mello Tonin - 16-11-2017

I have seen these claim markings in other places as well. They always tend to be next to room tiles, and the distribution is random.


RE: - Rasmus - 17-11-2017

Added to the list of Bugs/Issues & Crashes!


RE: - Rasmus - 23-11-2017

Easy fix, I just removed the "terrain owner" model from the maze floor.

Solved with the next version!


RE: - Rasmus - 23-11-2017

0.11.5 BT released! This bug is solved and need confirmation.


RE: - Mello Tonin - 24-11-2017

This one has been solved. I don't see these markings anywhere now whereas before I would definitely see several instances around the map. The maze showed no markings either.


RE: - Rasmus - 25-11-2017

Thank you Smile