Solved & Confirmed 0.8c - Constructions issue
#1
Mine - same bug as with Impanzze bed on 0.8b:
When mine is selected.
[Image: 291mhs6.jpg]
After placing.
[Image: 2dbqtuf.jpg]
[Image: 2997wn.jpg]

---
There's also minor bug, with placing constructions:
[Image: 35dc5ti.jpg]
[Image: 2j2xrpy.jpg]
The building will anyway appear on the top, but it's annoying
Reply
#2
Interesting search. Bumping this for Rasmus. Smile
Spec: Win 10, ATI 7800 HD, res: 1280x1024x75. I support The Venus Project & Resource-Based Economy
Reply
#3
Added to the list of Bugs/Issues & Crashes!
Reply
#4
Solved with the next version!
Reply
#5
Hey Ardilor are you still experiencing this issue in the game? Maybe someone else would like to check and say it's solved? Wink
Spec: Win 10, ATI 7800 HD, res: 1280x1024x75. I support The Venus Project & Resource-Based Economy
Reply
#6
Everything is fixed.
Reply
#7
Thank you Smile
Reply
#8
That one is back - problem with mine's blueprint.
[Image: 2zg96bn.jpg]
[Image: 2a8f1jk.jpg]
[Image: 2n8y2vo.jpg]
Reply
#9
Marked as Not Solved Yet and updated the list of Bugs/Issues & Crashes. Thanks for update, +2 to you. Smile
Anyone BTW can confirm it returns?
Spec: Win 10, ATI 7800 HD, res: 1280x1024x75. I support The Venus Project & Resource-Based Economy
Reply
#10
If the issue was that the mine blueprint was raised to high, then this issue has been solved with the next version!
Reply
#11
Dwelvers Alpha 0.8i released, this bug is now solved but it need confirmation (from players) Smile
Reply
#12
The mine blueprint was at the right height on the top level as well as the underlying levels for me in 0.8i.
Reply
#13
Thank you Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)