Adidas Ultra Boost 20 Cloud White/Silver Metallic/Sky Tint
#1
[Image: Ultraboost_20_Shoes_White_FV8336_010_hover_standard.jpg]


Dette tilbud af aroundselect.com adidas Ultra Boost 2020 kommer klædt i en slank sort farve, der inkluderer matchende Boost-mellemsål i fuld længde, blonderbur og gummisål. Grå trim på hælklemmerne, hvide tråde på tåen og bagområdet med "007" trykt på hælene fuldender designet.


Adidas Originals højtydende sko, Adidas Sko Sort, får endnu en luksuriøs sort og guld makeover. Dette tilbud af Ultra Boost har en sort Primeknit-overdel med matchende snørebånd, blondebur og ydersål i gummi. Fremhævning af skoen er guldmetalliske accenter på de tre striber, tungen og hælklemmen komplet med en hvid Boost mellemsål.


Den nye silhuet er Adidas Ultra Boost 20 Cloud White/Silver Metallic/Sky Tint resultatet af ubarmhjertig stresstest i laboratoriet, utallige timers forskning og feedback fra tusinder af løbere; den ultimative kombination af komfort og lydhørhed designet til at give løbere tillid til at gå ud over.


Adidas Originals vil tilbyde snesevis af nye farveindstillinger af deres nyeste100% Autentisk  Ultra Boost 2020-løber i løbet af det nye år, som inkluderer denne kommende "Metallic Copper" iteration. Den har en Sail Primeknit-overdel med matchende snørebånd og blondebur, der inkluderer Black Three Stripes. Et gennemskinneligt hælklip med mat kobberbeklædning ovenpå en kobbermetallisk Boost-mellemsål og sort kontinentalsål i ydersål fuldender designet.


https://www.aroundselect.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)