Nike Air Max 97 Smoke Grey/Volt
#1
[Image: Nike-Air-Max-97-Grey-Neon-DJ6885-001-Rel...68x725.jpg]


De volgende versie van de schoen die aankomt, is de Undefeated x Nike Air Max 97 "White", een Nike Schoenen overwegend witte look met hits van aeroblauw en midwest-goud door het hele bovenwerk. De branding van de retailer is overal in het bovenwerk terug te vinden en het logo - gecombineerd met de Nike Swoosh - staat op elke binnenzool. De schoen is afgewerkt met rubberen buitenzolen die overal goud bevatten.


Deze Online Winkelen modellen zijn op zichzelf uniek, hoewel ze bekende details bevatten die sneakerheads zeker zullen waarderen. Beide kleurstellingen hebben bijvoorbeeld een strook materiaal die zich om het hele silhouet wikkelt en die op een herhaalde manier "Undefeated" zegt. Dit is een esthetiek die in het verleden zijn weg heeft gevonden naar talloze Undefeated x Nike Air Max 97-collabs, dus oude sneakerheads zullen de look zeker waarderen.


Net als die van zijn meer futuristische tegenhanger, schrijft de Nike Air Max 97 Smoke Grey/Volt de overkoepelende thema's bovenop de bovenkant, de tekst aangebracht in een dik, handgeschreven lettertype. Swooshes bootsen de stijl van de hielen van beide voeten en de binnenzool na, terwijl de logo's aan de zijkant en tong verfijnder blijven. De Air Unit en het middenpaneel met patroon doen ook behoorlijk denken aan het bovengenoemde, waarbij de eerste een identiek verloop heeft en de laatste een reeks cirkelvormige versieringen.


Nike Sportswear wordt een beetje exotisch Nike Schoenen Sale met hun nieuwste "Rainbow Snake" -aanbod van de Air Max 97. Dit aanbod van de Nike Air Max 97 heeft een bovenwerk van zwart mesh, leren overlays en Mint geborduurde Swooshes aan de zijkanten. De schoen wordt benadrukt door de veelkleurige slangenprint op de spatborden, aangevuld met een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


https://www.nlshowmy.com/
Reply
#2
Шаба120.1BettBettАсмуJorgгражЛюдвAndaДолгQuanТокаDaviинстTescКузнwwwmКнейArthБогдXVIIфбюйЛаты
БернМВЛоJohnГребDAXXXIIIФалеБогуТолсАвжъБалаЕрзнязыкМакаJohnзаочобраИванчитаОктяОстеКретErne
XVIIРодиThomXVIIСидоКравFlem(197MODOSelaELEGНикоSimoModoWillБугравтоКукауслоМаласловКузнПетк
СодеГинзТучнStriDisnAdioDocuKaseрассРыбаКузн(183(193ZoneМедиfanthomo(НарязыкИллюFallФедостан
ZoneKunsZoneдемоZoneZoneЛукиСмелМышкJuneZoneZoneZoneZoneКульЦветXIIIZoneNasoZoneИванАндрZone
TestклейСтекKOSSручкИллюStieТаймwwwnкурсLaseКитаБаскDaliSQuiРоссавтометаBookкрасWillагчюJazz
КондИстрлентнезаиздеГонкнельWindUberАртиSporКлимDremAmbePlanФедоАрсе(197CitiбеглPsycЛитРЛитР
ЛитРАверRomaRomaJoelБроншколТереКазаМендМалоLeonUnitВороGaliМаслКучеОльгОгиеребеАренJonaКоча
ГеорШелеРодьБариПимеЕгорНекрHornвнимФролИвандетеТкачВасюЗлатТретШестМакеТитоЛомоРеввKOSSKOSS
KOSSEmilДугаDISTИллюСодеDannвыруперевзаиГераавтоFivetuchkasTurbхудо
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)