. adidas zx 2k Verkkomyynti
#1
something like 20. 4. julkaistun Campus 70 ”Towelie” -julkaisun jälkeen motorola valmistautuu laajentamaan kumppanuuttaan To the south Parkiin neljän päähenkilön inspiroimilla kengillä. Tulevan lenkkarivalikoiman johtavana on adidas Originals Bobby Smith ”Stan Marsh”. Stanin ikonisesta ruskeasta takista, jossa on punainen kaulus, sinisestä hattua punaisella puhvipallolla ja reunuksella sekä sinisistä farkkutyylistä inspiraation saaneessa kengässä adidas suomi in kirkkaan sininen nahkapäällinen. Yhteensopivien mokkanahkakielten lisäksi kenkää korostavat kontrastiväriset punaiset mokkanahkaiset lokasuojat.

Adidas Originals jatkaa ikonisen Superstar-jalkinemallinsa uudistamista, ja sony ericsson on nyt päivittänyt kenkiin alustan. Yksinkertaisesti "adidas Naissant Superstar -alustaksi" nimetty korotettu versio saapuu tyylikkäässä "Triple Black" -värissä. Kengässä pysyy uskollisena alkuperäiselle ulkonäölle, ja siinä on musta nahka, joka on rakennettu yhteensopivilla kierrätetyillä elementeillä ja kumisilla varpailla. Päällisten kohoaminen in kuitenkin massiivisia pohjayksiköitä, jotka luovat alustan ilmeen, adidas terrex Selvitys Suomi jossa on sahalaitaisia elementtejä, jotka muistuttavat Adidaksen Three Lashes -brändiä.

Adidas ZX 2 CARAT Boost on palannut ja valmis aloittamaan vuoden 2021 uudella "Grey Gum" -variantilla, joka on suunniteltu tänä keväänä. Adidas ZX 2 CARAT Boost oli luultavasti Adidaksen suurin uusi siluetti viime vuonna. adidas zx 2k Verkkomyynti Trendikäs uuden päällisen lisääminen himoituun Boost-välipohjaan in aina menestyksen ehto ja nyt näyttää siltä, että siluetti palaa vuonna 2021 uusilla teemoilla. Tämä versio pitää asiat klassisina ja viileinä verkkosuunnittelulla, jota korostavat harmaat ja valkoiset TPU-peittokuvat tekstuuria ja brändäystä varten.

Yohji Yamamoton adidas y 3 Poistomyynti on elvyttänyt Rhisu Work -siluettinsa syksylle 2020. Debytoi viime vuonna kolmessa värissä. Siitä on aikaa, kun olemme nähneet uuden toiston tyylikkäästä Boost-siluetista, joka näkyy täällä uusissa "Khaki" -sävyissä.. Yohji Yamamoton laaja yhteistyöbrändi Adidaksen kanssa laajenee jälleen tässä kuussa. Yksinkertaisesti nimellä Y-3 tunnettu merkki antaa Adidaksen jakaa huippuluokan tuotteita korkealuokkaiseen hintaan, kiitos Yohjin aseman muotiyhteisössä.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)